Image Alt
  |  Sparkle Academy

De Sparkle Academy.

Creëer het leven waarin jouw geluk voorop staat en je iedere dag leeft volgens je eigen regels.

Heb je het gevoel alsof je meer wilt, dat dit niet het enige is en wilt weten waar je moet beginnen om het leven te creëren wat bij JOU past?

Zet dan nu de eerste stap naar verandering!

Je bent een hardwerkende ambitieuze vrouw maar je loopt tegen het volgende aan:.

In principe heb je het prima voor elkaar.
Maar toch wil je meer uit je leven halen maar weet niet WAAR en HOE te beginnen. Je weet diep van binnen dat je niet gemaakt bent voor een ”het gaat wel prima” leven.

Je denkt vaker aan Wat Wil Ik Nu Echt.
Je loopt al langer rond met briljante ideeën maar weet je niet hoe je de eerste stap moet zetten en hoe je het concreet kan maken. Je maakt je zorgen om hoe je er geld mee kan verdienen. 

Je wilt meer van betekenis zijn en voelen.
Je wilt impact maken en meer zingeving ervaren. Je wilt vrijheid, voldoening en plezier in je leven. Maar hoe kun je dat realiseren en waar ben je dan goed in om bij te dragen aan deze mooie wereld?

Je voelt dat er meer in jou zit.
Je weet dat er meer in jou zit. Er zitten veel talenten en passies in je maar je twijfelt. Je twijfelt of je het wel écht kan en of het niet tijd wordt voor iets nieuws. Je twijfelt aan je boodschap die je wilt uiten en hoe je die zichtbaar maakt op jouw manier.

Je hebt het gevoel vaker geleefd te worden en bent altijd druk.
Je hebt een druk leven en je ervaart continue tijdsdruk. Je komt niet vaak toe aan de dingen die jij écht graag wilt doen.

Je twijfelt vaker door meningen van anderen.
Je bent niet standvastig over je eigen mening en het in het maken van je eigen keuzes. Je hebt vaak bevestiging nodig van een ander. Of blijft dingen uitstellen omdat je bang bent om te falen.

Je verliest jezelf vaak in gedachten en blijft vastzitten in je hoofd.
Je blijft hangen in gedachtes over hoe je dingen anders wilt aanpakken. Je ervaart de hier-en-nu momenten maar half, en daardoor blijf je piekeren.

Je plakt ‘etiketten’ op jezelf.
Je noemt jezelf ‘niet slim genoeg’, ‘ik heb veel rondingen’, ‘ik ben niet mooi’, ‘onhandig’, ‘zenuwachtig’, ‘kritisch’, enz. Uiteindelijk praat je je dit zo vaak aan dat je hierin gaat geloven en jezelf saboteert in je dromen waarmaken.

Ik laat los wat mij niet dient, om ruimte te maken wat voor voor mij bedoeld is.

Van geleefd worden naar het leven volop beleven...

Je hebt het gevoel dat je stagneert op verschillende vlakken in je leven, in je werk, omgeving, relaties etc.

Het is allemaal wel prima maar je voelt dat je jezelf en je diepste verlangens niet kan uiten zoals je écht wilt. Je wilt wel anders maar je ziet niet HOE en WAAR te beginnen om hieruit te komen. Er moet gewoon meer in je zitten.

Dit zijn problemen die iedereen mee maakt, maar toch durft 95% dit niet te veranderen en leidt daardoor het leven van een ander.

De weg naar jouw gelukkigste & succesvolste leven is namelijk niet de makkelijkste weg. Het brengt veel onzekerheid en ongemak met zich mee.

Maar welke keuze ga je vanaf nu maken?

 1. Doorgaan en jezelf verliezen, jezelf voorbij blijven gaan en in een sleur van het leven blijven hangen of zelfs eraan onder doorgaan?
 2. Kiezen voor je eigen pad, het pad van de meeste weerstand maar wel een pad dat jou groei, zingeving en verbinding biedt?

Het is NU tijd om je eigen pad te kiezen, je eigen dromen na te streven in plaats van die van je baas, moeder of wie dan ook. Het is NU tijd om doelen te stellen waarvan je zeker weet dat je ze gaat behalen.

Het grootste risico, is geen risico nemen

Je bent bang om keuzes te maken omdat daar risico’s aan hangen. Maar risico’s bestaan niet. Risico’s zijn overtuigingen van anderen of van jezelf die jou zijn aangepraat. In de Sparkle Academy toveren wij jouw risico’s om in mogelijkheden. Mogelijkheden waardoor jij nieuwe energie krijgt en niet kunt wachten om aan de slag te gaan met je mooiste leven.

Wij begeleiden je in het maken van de keuzes om hieruit te komen en alle interne blokkades die hierbij komen kijken. Wij creëren een plan samen waarbij we jou stap voor stap helpen in het realiseren van je diepste verlangens zodat jij weer in balans kan zijn met jezelf.

Jij bent het resultaat van jouw keuzes.

Je verlangt naar een gelukkig leven vol plezier, vrijheid en energie. Waarin...

✔ Jouw superpowers, persoonlijke waarden en purpose helder zijn om jouw gelukkigste & succesvolste leven te blijven realiseren

✔ Je bewust bent waar jij goed in bent en blij van wordt EN daar ook nog van kan leven

✔ Gewoontes en een leefstijl hebt gecreëerd voor balans en een hoge energie in je dagelijkse leven

✔ Actiegericht, realistisch en gefocust werkt aan je doelen en dromen zonder in de verleiding raakt om afgeleid te worden

Wil jij er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt?.

De Sparkle Academy:

Unlock de unlimited versie van jezelf: Prioriteer jezelf. Investeer in je lijf en geest. Wie zich lekker voelt in Mind & Body zal met veel meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld werken aan haar mooiste leven. Je bent klaar met concessies maken en wilt je eigen ding doen. Je bent creatief, vooruitstrevend en wilt niet lang blijven hangen op 1 punt. Maar doordat je nog niet je eigen ding kan doen, blijf je stagneren op hetzelfde punt en dit vreet aan je. Het liefste wil je kiezen met wie je werkt, waar je werkt en hoe je je leven leidt.

Leef vanuit je passie en beleef meer zingeving: Voor wie doe je wat? Je wilt iets bijdragen. Je voelt dat er meer potentie in je zit. Leer je talenten en je kwaliteiten kennen en onderscheid je van de massa. Soms is het leuk omdat je je “eigen ding” mag doen, maar 80% van de tijd zal je altijd moeten doen wat de ander van je vraagt. Je creativiteit stroomt niet terwijl je wel heel veel ideëen hebt. Werken blijft werken – het is nog niet onderdeel van je leven. Werken voor geld, dat is nu de definitie over werk, maar je wilt het veranderen naar “Werken, omdat ik het leuk vind”.

Leer bewuste keuzes maken: Een leven op je eigen voorwaarden, waarbij je iedere dag doet wat jou intens blij maakt, je werk doet waar je volop energie van krijgt en jij bepaalt wanneer je wat, wanneer en met wie iets doet. Zodat je leven voelt alsof het altijd een feestje is. Continu crisis in je hoofd “Wat nou als ik”, “Blijf ik dit nog doen voor de rest van m’n leven”. Twijfels, het maakt je helemaal gek. Het gaat je veel rust geven als je wél weet wie je bent en wat je wilt en daarop keuzes baseert.

Hoe werkt de Sparkle Academy?.

DROMEN, DURVEN, DOEN

Wij helpen vrouwen realistisch grootser dromen, zetten ze weer in hun volle kracht en helpen je dromen te vertalen naar duidelijke doelen. We creëren samen een realistisch plan met jou om deze doelen te behalen en begeleiden je in het maken van de keuzes en alle interne blokkades die erbij komen kijken om die doelen te behalen zodat jij ipv een prima leven een fantastisch leven gaat leven. 

Mensen die in jou geloven

Wij van Peartohappiness geloven in iedere vrouw. Wij zien de potentie van iedere vrouw. Toch zien wij vaker dat vrouwen zich omringen met mensen die dit niet doen.

Je hebt een leuk plan of idee en deelt dit in alle enthousiasme aan je partner, vriendin, moeder maar dan vraagt diegene: weet je dit wel zeker? Je hebt het toch al goed? Is dat niet teveel risico in deze tijd? Wij zullen jou stimuleren om juist te kiezen voor jezelf en alle voor-oordelen aan de kant te schuiven.

De Sparkle Academy is een hechte community van sterke ambitieuze vrouwen waarin wij samen aan de slag gaan.

Je bent een match als:

Je openstaat voor groei en verandering. Je bent bereid om aan je mindset te werken. Met een open blik durf je te kijken naar waar sta ik nu en waar wil ik naartoe en je bent bereid om stappen te ondernemen om meer flow en vrijheid te kunnen ervaren. 

Je bent geen match als:

Je niet openstaat voor groei en verandering. Je geeft alles en iedereen om je heen de schuld en neemt geen verantwoordelijkheid. Je blijft smoesjes bedenken voor jezelf en toont geen doorzettingsvermogen.

✔ Je krijgt 2-wekelijks toegang tot onze online leeromgeving opgebouwd uit 7 modules met ieder een eigen thema van de sparkle methode. De modules zijn opgebouwd met video’s en opdrachten. De 7 modules zijn geheel naar jouw eigen tempo te bestuderen.. De modules blijven levenslang open staan en beschikbaar voor jou.

✔ Een jaar lang toegang tot onze Sparkle family community. Onze inner circle community. Een beweging van powervrouwen die hun rommelige, imperfecte, ongeregelde maar ook prachtige en gelukkige leven, vol met van alles om dankbaar te zijn, aan de wereld laten zien. 

✔ Samen gaan we ook aan de slag met een Live dag ”RESET”. De live dag zal op een speciale locatie plaatsvinden. Op deze locatie gaan wij door middel van workshops jou in een hele dag klaarstomen om als zelfverzekerde powervrouw jouw gelukkigste & succesvolste leven tegenmoet te gaan. Achteraf vieren we het leven en het onoverwinnelijke gevoel met goed gevulde champagne glazen (t.w.v. 349,-).

✔ Toegang tot exclusieve Masterclasses van ons en experts die dieper ingaan op de thema’s Mindset & Business.

✔ Wij zijn 24/5 bereikbaar via direct contact om al jouw vragen en mindf*cks te beantwoorden. 

Met de Sparkle Academy.

✔ Weet jij wie je wilt zijn en hoe jij de beste versie van jezelf kan zijn.

 

✔  Weet jij wat je écht wilt in het leven en hoe je je eigen pad bepaalt in het leven

 

✔ Krijg je inzicht in welke blokkades jou tegenhouden, hoe je deze kunt ombuigen en in mogelijkheden kan gaan denken

 

✔ Krijg je inzicht in hoe je het beste kan omgaan met je tijd en bent beter in staat om prioriteiten te stellen

 

✔ Heb je gewoontes ontwikkelt welke je helpen in het realiseren van jouw doelen

 

✔ Weet je waarom je elke dag WILT opstaan

En daarmee stimuleer je iedere dag GROEI, ZINGEVING & VERBINDING, want voor ons geldt:

 

Tijd (voor jezelf) + discipline + weloverwogen keuzes = op de lange termijn een duurzaam gelukkig & succesvol resultaat

 

Doorbreek gewoontes

Ga jij dit weekend niet veel doen om opgeladen te zijn voor een nieuwe week? Terwijl je weet dat je nieuwe week voor ongeveer 80% hetzelfde gaat uitzien als voorgaande week? Dan is het tijd om dit te doorbreken. Dit is een vicieuze cirkel. We leggen je uit hoe je dit herkent en we laten jou haarfijn zien hoe je dit doorbreekt zoals wij dit ook hebben gedaan.

 

Hoeveel zou het je waard zijn om te ontdekken:

✔ Wie je écht bent?

✔ Waar je voor staat?

✔ Waar je echt gelukkig van word?

✔ Of deze studie wel echt de oplossing is?

✔ Deze baan je tot aan je pensioen gelukkig maakt?

✔ Deze onderneming wel jouw waarden, talenten en missie representeert?

 

 

Voor ons zou dit ONBETAALBAAR zijn, maar wij hebben het betaalbaar gemaakt voor je.

 • EENMALIGE INVESTERING met NU meer dan 50% korting!
 • Van 2997,- naar 1497,-
 • Binnenkort starten we met een nieuwe lancering van de Sparkle Academy.

  Wees er dus snel bij!

  (Bovenstaand bedrag is exclusief btw.)

 • 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN
 • 527,00
 • Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen voor € 527 exclusief btw

Voor wie is dit.

Deze Academy is voor ambitieuze vrouwen die willen groeien. Vrouwen welke een enorme kracht in zich hebben en die doen en niet blijven dromen. Jij wilt investeren in jezelf en een leven creëren waarbij jij centraal staat. Een leven waarvoor jij iedere morgen wilt opstaan. Je bent iemand die er klaar voor is om uit je comfortzone te stappen en actie durft te ondernemen om het leven waar te maken dat bij jou past.

Je hebt nu een keuze.

Je kunt denken ach het valt allemaal wel reuze mee en ik zie wel wat het leven me gaat brengen. Grote kans dat je in een vicieuze cirkel raakt en weer terugkomt op het punt, kan het ook anders? Kan mijn leven wel bestaan uit plezier en vrijheid elke dag? Kan ik wel mijn dagen invullen zoals ik dat wil en met wie ik dat wil?

Vergeet niet dat we door de maatschappij hebben geleerd om in hokjes te denken en vooral te leven als

‘’doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg’’.

Overtuigingen welke door zoveel mensen zijn overgenomen en waardoor we niet durven te zijn wie we echt zijn en te leven hoe we echt willen leven. Deze mensen laten zich leiden door angst. Laat jij je ook leiden door angst, of sta je op en ga je volop het leven tegemoet.

Dit gaat overigens niet in een keer. Het is een proces, een reis. Een reis met de nodige hobbels maar wel een reis met een prachtige bestemming. Deze reis beleven wij ook niet alleen. Inmiddels omringen wij ons met mensen welke ons inspireren en motiveren. Mensen die ook met enorm veel energie in het leven staan. Daarnaast blijven wij ook met de nodige coaches werken voor ons eigen proces.

Want je bent nooit klaar.

Life will always test you and will throw shit at you. Het is dan aan jou, hoe ga je hiermee om. Pijn en verdriet is er altijd. Wil je hiervan leren en groeien of blijf je liever stilstaan en vastzitten in een situatie waar je steeds ongelukkig van wordt.

Doorbreek dit nu en pak je eigen leven terug. Laat het leven je niet overkomen en kies. Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.

Kies voor jezelf!

Wij horen je denken, maar ik vind het te duur of ik heb geen tijd dus doe ik het toch liever niet of wat moeten mijn ouders en vrienden hier wel niet van denken, die gaan me voor gek verklaren dat ik dit ga doen.

Vraag jezelf af, is het niet egoïstischer om jezelf niet te ontplooien als de beste en pure versie van jezelf, zodat jij jouzelf optimaal kan geven aan deze mooie wereld en de mensen om jou heen. Jij wilt toch een liefdevolle partner zijn voor je geliefde, een beste vriendin zijn voor je vrienden, een inspiratiebron voor je collega’s/klanten?

Het enige wat je nodig hebt om te beginnen met de Sparkle Academy is een druk op de knop om jezelf de mooie kans te gunnen op jouw droomleven leven.

Wat houdt SPARKLE in?.

Hier gaan we bewustwording met je creëren op het gebied van wie jij bent en waar jij nu écht gelukkig van wordt. Self Love haalt jouw wensen, behoeften en verlangens naar boven. Als geld geen rol speelde, wat zou jij dan echt willen? En waarom kan dat alleen als geld geen rol speelde? Of is dat iets wat jij tegen jezelf zegt om tegen te houden van wat jij écht wilt?

Heb jij wel eens een baan of situatie op school gehad waarbij je je onzeker voelde en niet op jouw plek? Voelde je een intern conflict diep van binnen en wist je hier niet goed mee om te gaan?  Dat komt waarschijnlijk omdat dit tegen jouw persoonlijke waarden inging. Wat vind jij echt belangrijk? Wil jij graag groeien? Hecht jij veel waarde aan gezondheid? Wij helpen jou inzien waar jij echt de waarde van inziet, en hoeveel moeite jij hierin steekt. Het kan zijn dat je gezondheid als een persoonlijke waarde ziet, maar wel elke week naar de McDonalds gaat. Dit is tegenstrijdig, dus hoe maak jij je persoonlijke waarden ook echt waar?

Reflecteren naar waar jij NU staat op dit moment, heeft meerdere voordelen. Het maakt je zelfs aardiger en prettiger in de omgang. Merk jij zelf dat je vaker niet positief denkt, en daarbij de waardering voor waar je staat en hebt vergeet of onbewust aan de kant zet? Dit is een kwestie van trainen, hoe vaker jij reflecteert op het NU, hoe bewuster je hiervan wordt en hoe beter je in je vel komt te zitten.

Het gaat er niet om dat jij zegt wat jij zou willen. Het gaat om jouw acties. Als jij al jaren roept dat jij een ander beroep wilt uitoefenen, of wilt afvallen, en je hebt nog steeds geen processie gemaakt.. Wil je het dan echt? Is het echt iets wat jij verlangt? Of zit er iets anders achter. Dat willen wij graag met jou ontdekken in de rethink/rebuild fase.

Wat voor een visie heb jij voor jezelf? Gaat deze visie jou gelukkig maken? Zoals wij al zeiden, als jij echt iets wilt ga je ervoor. Dus ken je jezelf genoeg om dit te bereiken?

Bij verlangens waarmaken, horen acties. Wij snappen dat dit een drempel kan zijn. Want je kan een mooi doel voor ogen hebben, maar is dat doel concreet genoeg? Is dat doel haalbaar voor jou? En waarom wil je dit doel bereiken? Een steuntje in de rug is altijd fijn, en wij zouden jou hier graag mee willen helpen.

Dit is het gedeelte waarop jij naar jezelf terug kijkt. Heb jij progressie gemaakt, of loop je toch nog tegen dingen aan? Misschien ben jij de juiste weg op gegaan en voel je je helemaal amazing. Het kan allerlei kanten opgaan, maar terugkijken is zeer belangrijk om te zien of je wel echt progressie hebt gemaakt.

Channoux van Lierop

Begin dit jaar heb ik de Sparkle training gevolgd van PearToHappiness. Wat een leuke en energieke ochtend was dat! Op een laagdrempelige manier laten Shannon en Kyra je nadenken over vragen waar je zelf niet dagelijks bij stilstaat. Door jezelf dit moment te gunnen, kom je achter zaken die voor jou belangrijk zijn of waar je van denkt; hier wil ik mijn energie eigenlijk helemaal niet aan besteden. Je krijgt tijdens de training kleine opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Zo ga je bijvoorbeeld realistische doelen stellen voor jezelf. Dit kunnen kleine doelen zijn of juist hele grote doelen. Je kunt hierbij kiezen wat voor jou op dat moment het fijnste is. Dit heb ik ook gedaan tijdens de training. En kan met trots zeggen dat ik na een paar maanden al een paar van de gestelde doelen kan afvinken. Ik vind de training een grote aanrader!

Dayna Roumans

Ik ben het Sparkle Yourself Traject gestart om meer bewust van mezelf te worden in wat ik wil, welke keuzes ik maak en wat mij gelukkig maakt. De voornaamste leerlessen die ik tot nu toe heb meegekregen zijn: - Dat ik en ik alleen de controle heb over en voor mijn eigen geluk - Ik moet mij niet laten beïnvloeden door andermans mening wat mijn geluk in de weg kan staan - Het vinden van mijn eigen “flow” die ik wil door mijn persoonlijke waarden te monitoren. Ik merk dat ik nu bewuste keuzes maak en meer weet wat ik wil. Ik zet bepaalde doelen en probeer deze na te streven. Ik ben gelukkig(er) in mijn manier van denken en ik durf uit mijn comfortzone te gaan. Shannon en Kyra hebben mij enorm geholpen op allerlei gebieden. Ik vind dat de 1 op 1 sessies belangrijk zijn en mij zo verder hebben geholpen door er openlijk over te praten. Ik heb altijd (positieve) feedback ontvangen of geleerd hoe ik weer verder kan of welke andere manieren er nog zijn want meerdere wegen leiden naar Rome. Shannon en Kyra luisteren goed, verplaatsen zich goed in mij als persoon en geven net die twist in de goede richting.

Suzanne Sarfeld

Vorig jaar Oktober kwam ik thuis te zitten ten gevolge van lichamelijke klachten. Ik ben toen aan de slag gegaan met PearToHappiness door middel van hun Sparkle Yourself Traject. Mijn ervaring met PearToHappiness is zeer positief, je ontdekt op een hele fijne manier wie je eigenlijk bent, je leert je struikelblokken te herkennen en hoe je dit kunt veranderen. Ook leren ze hoe je je leven mooier en positiever kunt beleven en hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Door de samenwerking met PearToHappiness heb ik een andere kijk op het leven gekregen en voel ik me weer gelukkig en sterk. Ik heb doelen kunnen creëren, ik geniet van iedere dag en leef mijn gelukkigste leven. Dank je wel hiervoor PearToHappiness

Britt Heijmans

Een tijdje geleden ben ik begonnen aan het Sparkle Yourself Traject bij PearToHappiness. Ik wist ongeveer wat mij te wachten stond, n.a.v. de losse Sparkle Yourself sessies die ik bij de meiden van PTH (Shannon en Kyra) gehad heb. Ik ben begonnen aan dit traject, omdat ik erg zoekende was naar wat nu precies mijn doelen zijn, waar ik voor sta in het leven en wat ik belangrijk vind in het leven. Ook zat ik op een punt in mijn leven, waar ik hulp nodig had m.b.t. mijn mindset. Voor mij voelde het beginnen aan dit traject als een eerste stap in de juiste richting naar persoonlijke ontwikkeling/groei. Vanaf de eerste Sparkle Yourself sessie voelde ik mij al op mijn gemak bij Shannon en Kyra. Ik vind het namelijk lastig om mijzelf open te stellen. Toch hebben Shannon en Kyra mij op mijn gemak gesteld en mij de indruk gegeven dat mijn persoonlijke informatie in goede handen is. Iedere sessie voelt voor mij als een gezellig gesprek, waar zaken in worden besproken die voor mij belangrijk zijn. De tijd tijdens de sessie vliegt altijd voorbij! Ik zou iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft m.b.t. zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, mindset of het stellen van doelen, deze twee meiden van PTH aanraden!

Jouw gelukkigste leven ontstaat niet vanzelf...

Mijn naam is Shannon en ik ben medeoprichter van PearToHappiness. Ook ik dacht dat ik het perfecte plaatje had, ik verdiende bijna 4000 euro per maand, had een mooie auto van de zaak, de nieuwste laptop, telefoon en mooie bonussen van mijn werkgever. Ik kon mijn “eigen tijd” in plannen en kreeg veel vrijheid.

Eindelijk werd mijn studietijd beloond en kon ik mijn studieschuld terug verdienen…

Toch vroeg ik mij vaker af: is dit serieus alles wat mijn hartje begeert? Word ik hier echt gelukkig van? Ik ben een ontdekkingsreis met mijzelf aangegaan en het antwoord was duidelijk. NEE. Hoe harder ik werkte, hoe blijer mijn baas maar hoe ongelukkiger ik werd. Hoe groter mijn netwerk werd, hoe blijer mijn baas maar hoe ongelukkiger ik werd. Maar als ik iets terug verwachtte waardoor ik gelukkiger werd, werd mijn baas ongelukkiger.
No way dat ik meer salaris kreeg of dat ik een paar maanden kon reizen. Ik werd beperkt. Door mezelf. Niet door anderen.

Want jezelf laten beperken door anderen, is ook een keuze!

Investeer in jezelf en kom bij de warme community van de Sparkle Academy. 

Veelgestelde vragen.

Kan ik later starten?

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module van de online leeromgeving en je kan zelf besluiten in welk tempo je dit oppakt. Je krijgt levenslang toegang tot deze omgeving en een jaar lang tot de besloten community.

We raden wel aan om dit niet zomaar aan de kant te schuiven en in de ”boekenkast” te laten liggen. Verandering vergt ook de nodige focus en consequentie.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een Masterclass of de Live dag?

Van vrijwel alles wat wij in de Academy organiseren ontvang je achteraf een opname, die je onbeperkt kan terugkijken.

We maken alleen helaas geen opname van de Live dag.

Voor wie is de Academy interessant?

Voor vrouwen die voelen en durven dat zij klaar zijn om de regie over hun leven terug te pakken. Vrouwen die durven het beste uit zichzelf te halen. Vrouwen die durven in hun kracht te gaan staan en niet bang zijn om zich open te stellen.

Hoeveel tijd per week heb ik gemiddeld nodig voor de Academy?

Het wisselt per module. Maar wij raden aan om een halve dag per 2 weken vrij te maken om de module door te nemen en de opdrachten te doen. Daarnaast kun je de tijd voor het ophalen van de waarde in de community zelf helemaal bepalen en indelen.

Zit er ook 1- op -1 coaching bij?

De Sparkle Academy heeft geen reguliere 1- op -1 coaching calls.

Wel is er aan het einde van de Live dag de mogelijkheid om een doorbraak sessie te boeken met ons, waarbij we samen kunnen kijken of er een match is voor ons 1- op -1 programma.

Dit 1- op -1 programma bieden wij beperkt aan en wij coachen alleen vrouwen waar we een match bij voelen. Wil je toch liever de 1- op -1 coaching? Dan raden we je aan om een sessie te boeken op onze doorbraak sessie pagina of een mail op info@peartohappiness.nl of een DM te sturen op onze Instagram @peartohappiness.

Ik twijfel of ik deze investering wel wil doen?

We have been there and have done that…

Het is en blijft altijd dat kritische stemmetje in jou die je veilig en comfortabel wilt houden. Neem vooral geen risico’s.

Wil jij het kleine en lieve meisje blijven die iedereen maar blijft pleasen? Of ben je klaar om eindelijk de powervrouw te zijn die haar leven leidt op haar eigen voorwaarden?

Wat hiervoor nodig is, is groei. En je mag jezelf afvragen wat vind je jezelf en je eigen geluk waard? Hoeveel tijd, energie en geld gaat het je nog kosten om op deze manier door te hobbelen?

Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb hiervoor.

Dan is de Academy perfect voor jou. We zijn allemaal drukke ambitieuze vrouwen en komen altijd wel tijd tekort. De Academy gaat je leren hoe jij slimmer in plaats van harder kunt gaan werken. Hoe jij beter kunt balanceren tussen inspanning en ontspanning. Waardoor jij veel productiever en efficiënter je leven gaat leiden.

14 dagen Niet-Goed-Geld-terug-Garantie.

De tools en handvaten die wij je aanreiken zijn bewezen en effectief en hebben al vele dames geholpen in het realiseren en leven van hun gelukkigste leven. Deze dames hebben inzet getoond en weten dat zij hoofdverantwoordelijke zijn om hun gelukkigste leven te realiseren.

Mocht het toch voorvallen dat het voor jou niet de meerwaarde bevat die je had verwacht, terwijl jij wel twee weken actief hebt deelgenomen aan de Academy, dan krijg je jouw investering retour. Stuur ons dan binnen 14 dagen na aanvang van de Academy een mail naar info@peartohappiness.nl.

+31 (0)6 50 42 29 58
info@peartohappiness.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief