Check hieronder hoe Kom weer in balans met jezelf en je leven.

Pear To Happiness | Gratis 3 daagse Me Myself and I challenge.

Ben jij de focus kwijt op jezelf en schuif jij jezelf vaker aan de kant?.

Vaker dan je zou willen? Tijd om deze focus terug te pakken!

De Challenge levert jou het volgende op:

✨  Inzicht in jouw energiemanagement op een dag. Is jouw dag in balans?

✨  Inzicht in jouw gedachtegang en welke gedachtes je bezighouden

✨  Inzicht waar je nu staat en waar je naartoe wilt

Help, ik twijfel!

Dat is niet erg, ons eerste instinct op nieuwe ontdekkingen is angst zaaien. Angst voor het onbekende. Maar wat nou als je nooit het diepe induikt? Dan ontdek je de kansen niet die bijdragen aan je geluk. Al die jaren die kunnen bijdragen aan je geluk krijg je nooit meer terug. Het is fijn om in een comfort zone te blijven zitten, maar blijf je dan voor altijd comfortabel ongelukkig? En jij bent toch die powerwoman die alles eruit gaat halen, toch?! Als je niet gelooft in jezelf zal al het moois dat in jou zit ook nooit naar buiten komen. Blijf je tijd verspillen door je ongelukkig te voelen of duik je met ons in het diepe en schrijf je je in voor onze Challenge: Me, Myself and I

Ben jij klaar om jouw eigen pad te kiezen en jouw gelukkigste leven te leiden?

Laat ons je helpen in het maken van de eerste stap richting het creëren van jouw gelukkig leven. Wij gaan samen met jou jezelf beter leren kennen en begrijpen. Want als je weet hoe jij zelf in elkaar zit dan kun je ook betere keuzes maken voor jezelf. En er is nog zelfs iets wat nog veel belangrijker is voor een gelukkig leven en dat is van jezelf houden.
Wil jij dit ook? Meld je hier dan onder aan voor onze 3 daagse challenge Me Myself and I (start 05-08). Wij delen 3 mindset geheimen met jou hoe je jezelf beter leert kennen en hoe je leert meer van jezelf te houden om jouw gelukkig leven te kunnen creëren.

  Akkoord met de privacyverklaring

  Shannon & Kyra

  Founders

  Maak kennis met twee Limburgse enthousiaste meiden die als doel hebben jullie te inspireren en motiveren naar bewust kiezen voor je eigen geluk. Samen als zussen hebben wij veel ervaring en kennis die wij graag met jullie willen delen! Wij staan voor keuzes maken die voor jou goed voelen zonder je druk te maken wat anderen daarvan vinden.

  Shannon & Kyra

  Testimonial.

  Channoux van Lierop

  Begin dit jaar heb ik de Sparkle training gevolgd van PearToHappiness. Wat een leuke en energieke ochtend was dat! Op een laagdrempelige manier laten Shannon en Kyra je nadenken over vragen waar je zelf niet dagelijks bij stilstaat. Door jezelf dit moment te gunnen, kom je achter zaken die voor jou belangrijk zijn of waar je van denkt; hier wil ik mijn energie eigenlijk helemaal niet aan besteden. Je krijgt tijdens de training kleine opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Zo ga je bijvoorbeeld realistische doelen stellen voor jezelf. Dit kunnen kleine doelen zijn of juist hele grote doelen. Je kunt hierbij kiezen wat voor jou op dat moment het fijnste is. Dit heb ik ook gedaan tijdens de training. En kan met trots zeggen dat ik na een paar maanden al een paar van de gestelde doelen kan afvinken. Ik vind de training een grote aanrader!

  +31 (0)6 50 42 29 58
  info@peartohappiness.nl
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief