Moeiteloos Zichtbaar Zijn met TikTok

In deze cursus leer je ALLES over het moeiteloos maken van TikTok video’s, zodat jij je bereik een boost geeft, de juiste klanten aantrekt en potentiële klanten sneller bij je kopen. 
Ik wil de cursus!

Je bent misschien al begonnen met TikTok en hebt het een en ander ook al geprobeerd maar….

 • Heb je het gevoel dat je account niet groeit zoals je had verwacht en krijg je alleen maar berichten en likes van vieze mannetjes?


 • Heb je geen flauw idee welke video’s je moet maken voor TikTok? Ontbreekt het je vaker aan inspiratie?


 • Vind je het lastig om jezelf te filmen op camera? Laat staan praten op camera.. omg


 • Kost het je te veel tijd? Inspiratie opdoen, filmen, editten, posten etc. Ontbreekt het je aan tijd en de kennis hoe je een goede video maakt? 


 • Heb je geen zin om dansjes te doen en tieners te vermaken? Wil jij gewoon ‘’echt’’ overkomen? 


 • Vergelijk je jezelf continu met anderen en lijkt het alsof het iedereen op TikTok zo makkelijk afgaat behalve bij jou? 

We begrijpen het..

...een bedrijf succesvol maken is geen tripje naar de bahama's. Laat staan een consistente klantenstroom creëren en behouden.


Je hebt vragen over de beste manier om je tijd en geld te investeren, hoe je de concurrentie voor kunt blijven, hoe je jezelf kunt inspireren als je niet weet waarover je moet schrijven, hoe je consistent kunt blijven met het posten op Instagram en Facebook... de lijst gaat maar door!


Als je het gevoel hebt dat je er tot over je oren in zit, dan ligt dat niet alleen aan jou.


Het goede nieuws is dat wij antwoorden hebben voor al deze mindf*cks - en meer! We kunnen je helpen je bedrijf van de grond te krijgen en het in beweging te houden met een gestructureerd plan dat je gemotiveerd houdt en enthousiast om elke dag meer te leren.


Niet iedereen heeft geld om een marketingteam in te huren of dure cursussen en coaching te betalen. Je hebt iets nodig dat werkt, maar niet veel geld kost.


We weten ook dat het moeilijk kan zijn om consistent te blijven met je content, vooral wanneer je je zorgen maakt over het bijhouden van je concurrenten en het betrokken houden van je klanten. Je wilt ervoor zorgen dat elk stukje content dat je maakt van topkwaliteit is, maar hoe kom je aan ideeën? En waar vind je de inspiratie?


Het is niet gemakkelijk, maar met onze Moeiteloos Zichtbaar Zijn cursus hebben we het eenvoudig gemaakt.Begin jij met ons aan jouw TikTok avontuur?

Ja, dat wil ik!

Zie hier onze 8 redenen waarom je voor TikTok moet kiezen:

Groot divers publiek

TikTok is één van de snelst groeiende social media platformen met wereldwijd 1+ miljard maandelijks actieve gebruikers. (En nee, het is niet meer alleen een platform voor dansende tieners. )

Creatieve vrijheid

Als jij eenmaal begint met het maken van korte video's, zul je nooit meer terug willen naar de oude manier van offline adverteren. Je kunt al je creativiteit kwijt en bent niet gebonden aan regels. Je droombedrijf is om plezier te hebben, niet om keihard te bikkelen iedere dag. 

Goedkoop

Gratis en eenvoudig te gebruiken, dus waarom zou je nog geld uitgeven aan andere dingen? Vooral voor als je startend bent of geen groot budget hebt, is TikTok geweldig om in te zetten. Enige wat je nodig hebt is een account en jezelf - en oh ja een ringlight van 30 euro is wel zo handig ;).

Trending content

Het algoritme is ontworpen om trending content te tonen, wat ondernemers zoals jij de kans geeft om in te spelen op populaire trends en je bereik te vergroten.

Naamsbekendheid

Enorm gebruikersbestand + hoge betrokkenheid = een ideaal platform om je naamsbekendheid te vergroten en een nieuw publiek te bereiken.

Viraliteit

Het algoritme is ontworpen om virale inhoud te bevorderen, waardoor jij als ondernemer het potentieel hebt om snel een enorm publiek te bereiken.

Watch and learn

TikTok is een mega creatief platform waar de beste content creators op zitten, zoals wij ;). Tegenwoordig draait het om infotainment - informatie geven waarbij mensen bijna niet door hebben dat er een boodschap achter zit. Cabaretiers zijn een perfect voorbeeld. In hun humor zitten vaak de grootste levenslessen verstopt. 

Hoge betrokkenheid

TikTok-gebruikers spenderen gemiddeld 52 minuten per dag op de app, waardoor jij als ondernemer ruimschoots de kans krijgt om met je klanten in contact te komen.

Nu ermee aan de slag?

Ja, dat wil ik!

Wat TikTok ons heeft opgeleverd en voor jou kan betekenen:

Dankzij TikTok hebben wij een enorme toename gezien in onze verkoopgesprekken en verkoop van onze cursus en coaching trajecten. Los van het resultaat zien wij ook meer betrokkenheid van onze klanten dan ooit tevoren. Dit komt omdat mensen op video jouw energie kunnen voelen en kennis maken met jouw persoonlijkheid.


Onze doorbraak was toen we een van de eerste succesvolle coaches op TikTok werden. Dankzij TikTok zijn we ook toffe samenwerkingen aangegaan.


Dit is voor ons de manier geweest om brand awareness te creëren. Niet alleen voor potentiële klanten maar ook voor ervaren onderneemsters en bedrijven. 


We hebben een aantal echt toffe kansen kunnen krijgen dankzij TikTok, zoals samenwerken met Tineke Zwart & Dominique Dolman waarbij we een exclusieve Masterclass hebben mogen geven aan hun klanten over TikTok - Hebben we mogen spreken op een event van Artjanna Harkhoe over TikTok - En hebben we al onze tips & tricks over TikTok mogen delen in een podcast samen met Suzanne van Duijn.

Wat wij jou leren:

 • Hoe jij consistent moeiteloos zichtbaar kan zijn zonder dat het je te veel tijd, geld en energie kost 
 • Hoe jij de leukste klanten aantrekt met jouw boodschap
 • Hoe jij met veel zelfvertrouwen op de camera kan verschijnen. Mensen kopen van mensen en niet meer een product of dienst. Personal branding wordt steeds belangrijker
 • Waarom video de toekomst is, kijk maar naar de groei van TikTok en hoe jij organisch kan groeien middels video
 • Hoe zet je een goede video neer wat bij jou past en wat jij wilt overbrengen en hoe knutsel je deze goed in elkaar op platformen zoals TikTok, Instagram en YouTube.

Wil jij alles ontdekken wat TikTok voor jouw business kan bieden?

Ja, dat wil ik!

Maar niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten heeft TikTok voor geweldige resultaten gezorgd. Zoals het verhaal van Simone.

"Mezelf zijn was (nu al beter) een droom dus ja ik ging op jullie aan. Dat is het goede woord; ik ging aan op jullie vibes.

Jullie laten me zien dat ik gvd wel mijn mooiste leven kan leiden, dat het niet een simpel, basis, hoe het hoort te zijn leven moet leiden. Nope! I am born to be a bad ass bitch! (yeah)


Dankzij de cursus heb ik absoluut het belang van video leren kennen!! Ik heb geleerd in actie te komen op zowel IG als TikTok (ga het maar gewoon doen, vallen en opstaan). En de belangrijkste: de keuze dat ik mijn leven in eigen handen heb. Dat het niet aan anderen ligt. Dat je zelf voelt of iets wel/niet goed is en dat je je dromen waar kunt laten maken. En of course: 4 klanteeennnn die de all-in methode hebben gekocht!!! --> happy dance 😍🎉🥂"

"Op het juiste moment zetten jullie mij aan tot actie. 'Siem, niet piepen en ga nu 's DOEN.' Aha.. Ik.. Op Tikok? Uhh.. OKE! I am on it! "

"Met Shannon & Kyra samenwerken is geweldig, because of the great mix. Een gekke, spontane, hardwerkende en nieuwsgierige Kyra + serieuze, doorzettende, gevoelige en analytische Shannon haha. En ook wel omdat jullie laagdrempelig benaderbaar zijn. Jullie zetten jezelf niet boven mij maar naast mij. Erg mooi vind ik dat! Jullie laten de ander nadenken en zorgen voor verandering in gedrag door verdiepende vragen te stellen en geen genoegen te nemen met: 'Nah, ik weet het niet.' Daarbij helpen jullie graag en zijn jullie positief ingesteld. En 'n potje humor is ook aanwezig."

Simone groeide binnen no time op TikTok en verkocht met gemak haar aanbod

Ik wil ook groeien!

Wij leren jou alles wat je nodig hebt in deze 7 modules:

1. Waarom TikTok?

In deze module leggen we je alle voordelen uit van het platform TikTok. En waarom het naast Instagram een mooie toevoeging is voor je social media strategie voor je bedrijf. 

2. Account aanmaken

We leren je alles over hoe TikTok werkt en hoe je alles goed instelt voor jouw TikTok account. 

3. Video maken & posten

Waar haal je inspiratie vandaan tot het editten van je video’s. We leggen het allemaal uit in deze module. 

4. Positionering

Waar val je mee op? Hoe presenteer je jezelf en je boodschap. Je leert het allemaal in deze module.

5. Leads

Wij zeggen altijd ben je een influencer of een ondernemer? Het gaat niet alleen om views en followers. Je zult ook klanten moeten converteren via je TikTok account. Wij leren je alles hierover in deze module.

6. Live gaan

Live gaan op tiktok gaat meer over ‘ik druk op het knopje live gaan en ik ben live’. Hoe houd je mensen engaged tijdens een live sessie? Hoe presenteer je jezelf in een live sessie? Trust us een live sessie op Instagram is iets heel anders dan live gaan op TikTok 😏

7. Instagram Reels

Je hebt hard werk verricht en allemaal mooie TikTok's gemaakt, maar je wilt natuurlijk ook actief zijn op Instagram. Kun je TikTok video’s ook delen als Instagram Reel? We vertellen het je in deze module. 

Onze community is niet zomaar een community

We ''gooien'' je niet zomaar ergens in een groep en vervolgens mag je het zelf uitzoeken met de andere dames.


We zijn een community van gelijkgestemde vrouwen die hier zijn om je te ondersteunen en je te helpen je bedrijf te laten groeien. Je zult je nooit alleen voelen, omdat we weten met welke mindf*cks je te maken krijgt bij het runnen van een online bedrijf. 


We organiseren gezamenlijke events zoals de online TikTok Bootcamp Week, een mega waardevolle week waarin we als groep samenwerken om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je aanwezigheid op TikTok haalt en de juiste soort klanten aantrekt. Dit is wat sommige leden van onze community hebben gezegd over deze bootcamp:

€ 497,-
€ 297,-

Moeiteloos Zichtbaar Zijn Cursus

 • Levenslang toegang tot de online leeromgeving met de hierboven genoemde ↑  7 modules van "Moeiteloos Zichtbaar Zijn op TikTok"

 • Toegang tot de besloten community van onderneemsters die ook deelnemen. Hierin kun je al je vragen delen en leer je van anderen. (vrijblijvend)

 • Toegang tot 3 x een community call. Hier mag je al je vragen stellen aan ons en sparren met de andere deelnemers. Vaker hebben we ook een thema voor een call. Dat zal worden gecommuniceerd in de community. 

 • BONUS: 1 gratis 30 minuten 1:1 sparringsessie met Shannon of Kyra over jouw TikTok avontuur

 • BONUS: Gratis ticket voor onze live dag. (vrijblijvend)

Wij hebben alvast wat Q(uestions) & A(nswers) voor jou verzameld:

Hoe werkt TikTok?

Heel simpel. TikTok is een platform voor het maken en delen van korte video’s voor ieder onderwerp. Je kunt je eigen creativiteit kwijt en het platform biedt enorm veel mogelijkheden om je content uniek en eigen te maken. In deze cursus nemen je stap voor stap mee hoe het technisch werkt en krijg je genoeg inspiratie om binnen no time content te kunnen schieten.

Ik weet al wel wat van TikTok. Is dit interessant voor mij?

Als je nog niet de omzet en klanten behaalt wat je graag zou willen halen, dan is het absoluut interessant voor je. Wij leren je onze tips & tricks hoe wij binnen 2 maanden naar 10k volgers zijn gegroeid en daar klanten uit hebben gehaald. Wij besparen je de frustratie en energie om eindeloos te blijven aankloten op het platform en geven je onze slimme strategie hoe jij zonder frustratie snel kan groeien op TikTok.

Krijg ik direct toegang tot de cursus?

U vraagt, wij draaien. Zodra jij in de startblokken klaar staat om te beginnen, krijg jij toegang tot de cursus.

Waarom zit er een community bij?

Het is geen geheim dat iedere succesvolle ondernemer is gegroeid door zich te omringen met gelijkgestemden. In onze community vinden wij het belangrijk dat je je gehoord voelt en altijd kan terugvallen op mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij. Voor velen kan online ondernemen eenzaam voelen, vandaar dat we onze community hebben. Wel is deelname aan de community geheel vrijblijvend.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de cursus?

Je kunt beter de vraag stellen, hoeveel tijd levert deze cursus mij op? In principe zou je binnen 1 dag alle 7 modules kunnen doornemen. Maar je kunt zelf je eigen tempo bepalen om de 7 modules te bekijken. Het zijn praktisch toepasbare modules met videolessen en opdrachten.

Voor wie is deze cursus?

Voor vrouwelijke ondernemers die hun bereik een boost willen geven, zonder dat het ze mega veel tijd kost. Wel vinden wij het belangrijk dat je dit met de intentie doet om je bereik ook echt te laten groeien en niet als hobby ernaast gaat zien. Wij weten als geen ander dat focus is key!

Klaar om te beginnen?

Let's do it!

Maar dit is natuurlijk niet alles wat wij doen. Wil jij nog verder gaan en een nieuw level met jouw bedrijf bereiken?

Dan heeft jouw bedrijf een APK nodig.


Dit klinkt misschien nieuw of gek. Maar we vergeten soms dat het bouwen van een succesvol bedrijf niet alleen draait om social media platforms. Er zijn zo veel meer elementen die belangrijk zijn om in gedachten te houden bij het bouwen van je droombedrijf. 


In ons Sparkle Traject doorlopen we alle elementen die belangrijk zijn bij het bouwen van je droombedrijf en samen ontdekken we waar je staat met elk daarvan. Vanuit daar, kunnen we beginnen met de veranderingen die nodig zijn om je droombedrijf vanuit moeiteloosheid te kunnen runnen. 

Sparkle Yourself Traject


1-op-1 Lifestyle- en Businesscoaching