Over ons

Een klik is voor ons hetgeen wat telt. Daarom willen wij dat jullie ons alvast iets beter leren kennen!

Wij zijn Shannon & Kyra en wij zijn twee badass zussen uit het mooie Limburg. Ons bedrijf, PearToHappiness, komt voort uit doorbraken die wij hebben doorleefd en zijn aangegaan om uiteindelijk een leven te creëren waar wij volledig achter staan.


Door focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling is bij ons het besef gekomen dat er verandering plaats moest vinden bij onszelf maar ook in onze omgeving. Moeilijke keuzes moesten gemaakt worden zoals; stoppen met een baan die we niet leuk vonden tot mensen loslaten die ons niet meer dienden.

Zo is PearToHappiness ontstaan. Wij hebben keuzes gemaakt en hebben focus gelegd op de zaken die ons wel energie opleveren.

Wij willen leven en opstaan met een gevoel Fuck yes! Zin in de nieuwe dag. Het leven hoeft geen sleur te zijn, elke dag hoeft niet hetzelfde te zijn. Wij zien het leven niet als een sleur maar als een gift. Een gift waar je alles uit mag en moet uithalen, want jij bent hier op de wereld om iets bij te dragen met jouw potentieel.

Shannon

Lees mijn verhaal

Kyra

Lees mijn verhaal

Shannon's verhaal

"Op dit moment leef ik mijn mooiste leven, ben ik de beste versie van mijzelf en woon ik samen met mijn lieve partner en nog lievere hond Diëgo in onze prachtige villa in Portugal!


Mijn missie is om vrouwen in hun kracht te zetten, waardoor ze betere keuzes gaan maken voor zichzelf zodat ze de beste versie van zichzelf worden en hun mooiste leven creëren vol vrijheid."

"Jaren geleden leefde ik mijn eigen missie (nog) niet na. Ik had eigenlijk alles, het perfecte plaatje. Een goede baan, goed salaris, leaseauto op de oprit, mooi huis en liefdevolle partner etc. Het welbekende riedeltje huisje, boompje, beestje, had ik goed voor mekaar. Toch voelde ik mij vaak onrustig en ervaarde ik weinig energie gedurende de dag. Ik keek echt uit naar vrije dagen en wanneer ik op vakantie kon gaan.

 

Tijdens vrije dagen en vakantie kwam ik pas echt tot rust. Ik ervaarde geen stress en was met de mensen die ik het liefste om mij heen had. Maar zodra ik weer aan het werk ging, kwamen de negatieve gevoelens terug.

 

Het was tijd voor verandering. Tijd om dit unhappy gevoel te onderzoeken. Fast forward…

Na vele investeringen in coachings, boeken en gesprekken met andere inspirerende vrouwen..

Heb ik die goed betaalde baan opgezegd, een villa gekocht in Portugal samen met mijn vriend EN een eigen bedrijf opgestart samen met mijn zus.

 

Het vergde enorm veel doorbraken, zowel in mijn binnenwereld als naar mijn buitenwereld toe. Maar momenteel heb ik het droomleven gecreëerd wat bij mij past. Waar ik mijn eigen vrijheid bepaal en dingen doe met wie, waar en wanneer ik dat wil.

 

Ik voel me anders. Ik voel me gezonder, gelukkiger en dankbaarder. Ik leer me meer druk te maken om wat ik vind en minder wat anderen daarvan vinden. Ik stel grenzen voor mezelf en begin steeds meer mijn behoefte om te pleasen, te presteren en te perfectioneren los te laten."

Kyra's verhaal

"It’s all or nothing. Dat is altijd mijn drive geweest om keuzes te maken die buiten de “normale norm” vallen. Ik heb gewoond in het buitenland (Madrid) en voelde in alles – dit is mijn pad. Ik geloof erin dat jouw pad bij de geboorte al uitgestippeld is. Maar zodra je dit pad niet volgt, zal je de consequenties gaan voelen. Mijn liefdesrelaties hebben mij bewezen dat je altijd moet luisteren naar je gevoel en intuïtie. Toen ik voelde dat de relatie niet meer voor mij bestemd was en ik luisterde niet naar dit gevoel, lag ik met migraine aanvallen in bed."

"De periode voordat deze situatie plaatsvond zat ik (alleen) in Madrid. De mensen die ik heb ontmoet in Madrid hadden 1 sterke mindset dat als volgt luidt “Geniet van het leven, doe iets wat je leuk vindt en ga ervoor”. Ondanks alle angsten en overtuigingen is dit het pad dat je moet kiezen voor jezelf.

 

Een eigen bedrijf starten zat altijd wel in mij. Ik ben nieuwsgierig en houd van uitdaging. Ik geloof in “Waar een wil is, is een weg“.

 

Toen ik op 30-09-2020 dit Whatsapp bericht kreeg van Shannon: “Kyra, heb jij al eens nagedacht of je ooit een eigen onderneming wilt runnen?”, zei alles in mij “JA.” Ik heb nu een vastomlijnd doel gevonden waar ik 110% achter sta.

 

Ik weet dat dit bedrijf mij het leven brengt waarin ik volledig mezelf kan zijn. Dit is iets wat bij mij past en het voelt zó goed. Ondanks de meningen van anderen, zijn Shannon en ik hier met 100% overtuiging ingestapt en hebben enorme doorbraken behaald. Wij ondernemen full-time, kunnen werken waar en wanneer we willen en het belangrijkste is dat wij vrouwen kunnen begeleiden om ook een systeem te creëeren die de beste versie van henzelf naar boven brengt.

 

Ik wil vrouwen meegeven dat je niet meer hoeft te vechten maar mag accepteren dat je meer verdient. Remember: niets was mogelijk, totdat iemand het deed."

Onze missie

Wij hebben een ijzersterke missie. Namelijk om vrouwen in HUN kracht te zetten. 

Let’s be honest ladies, we hebben tientallen ideëen over hoe geweldig het leven kan zijn, maar we voeren ze te weinig uit! Angst is het stemmetje waar we te veel naar luisteren. We laten ons potentieel onderdrukken, bang om te falen of meningen te ontvangen.


Dit is een missie waarvan wij voelen dat het gaat bijdragen aan een mooiere wereld. Een wereld waar verbinding centraal staat en waarin jij het leven leidt waar je iedere dag voor wilt opstaan. Een missie waarvan wij weten dat het eindelijk tijd is.

Tijd dat vrouwen de wereld mooier maken met meer vrouwelijk leiderschap.

Deze missie is wat wij zelf ook iedere dag doorleven. Inmiddels door keuzes te hebben gemaakt, zoals onze baan opzeggen, relaties verbreken en een eigen bedrijf opstarten, leven wij nu het leven waar wij bewust voor hebben gekozen. Wij weten waar wij voor staan en waar we naartoe willen. Dit zeggen wij met vol zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen kun jij ook krijgen en het is dus simpeler dan je denkt. Het begint allemaal bij jezelf leren kennen. Wie ben jij? Waar sta jij voor? En vooral belangrijk, waar wil jij naartoe?

Bij ons is dit niet van de een op de andere dag gekomen. Door te investeren in onszelf en in onze persoonlijke ontwikkeling zijn wij dichter tot onszelf kunnen komen. Hierdoor hebben we een beter beeld gekregen van het leven wat we écht willen beleven. En wauw, wat is het leven mooi als je het echt gaat beleven! Wij zijn de leiders van ons eigen leven en nu jij nog.