Sparkle jezelf op weg naar succes

Unlock jouw potentieel en ervaar ultiem succes in het moeiteloos realiseren van jouw droombedrijf en leven.
Ik wil nu starten!

Herken jij dit?

 • Je wilt die succesvolle onderneemster en vrouw zijn.
 • What you see is what you get, dat ben jij. 
 • Eerlijk, direct, rechtvaardig en no bullshit
 • Je weet wat je doelen zijn en daar ga je 110% voor. 
 • Je weet heel goed wat je wel en niet wilt

Dat komt door een mega groot 🔥 in jou 

Alleen dat vuur is bijna uitgedoofd. Uitgedoofd omdat je keihard rent en werkt voor onzin. 


Onzin zoals energie-vretende mensen & situaties en een identiteit wat voldoet aan de bevestiging van mensen om je heen en naar de buitenwereld toe. 


Je bent jezelf een beetje kwijt

Je wordt geleefd en wordt langzaamaan gevormd naar een robot

Een robot die de maatschappij graag ziet. Maar je bent er klaar mee. 


Klaar met de mentale en fysieke problemen. En nu? 

Vera struggelde ook met deze punten. Samen gingen wij aan de slag.

"Via social media ben ik in gesprek geraakt met Shannon en Kyra en hebben zij mijn enthousiasme gewekt om deel te nemen aan het Sparkle Yourself Traject. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Dankzij dit traject ben ik erachter gekomen waar voor mij het geluk in zit, mijn dromen en doelen. Ik heb dit niet alleen mogen ontdekken, maar ook de eerste stappen daarin gezet. Deze stappen liggen op diverse gebieden: mentale welzijn, ondernemerschap, familie en spiritualiteit.


Ik merk dat ik nu bewuster keuzes maak, die aansluiten bij mijn doelen. Tijdens dit groeiproces zijn diverse mindf*cks naar voren gekomen, waar Shannon en Kyra je doorheen helpen. Ik heb Kyra en Shannon ervaren als twee powervrouwen die de beste versie van jezelf naar boven willen halen. Daarin staan jouw (onbewuste) eigen dromen en verlangens centraal. Zij weten een veilige sfeer te creëren en door te dringen tot de kern. Tevens zijn zij een inspiratiebron voor vrouwen. Zij laten zien dat je dromen waarheid kunnen worden als je je eigen pad volgt!"

Wij leren jou om uit de ratrace te breken en te knallen met je droombedrijf voor jouw dromen!

Plan jouw doorbraaksessie!

Jij verdient jouw mooiste leven met jouw (toekomstige) gezin

Jij verdient het om eigen baas te zijn met een mega succesvol en impactvol bedrijf. 


Jouw drijfveer? DAT.

Jouw grootste motivatie?  Zijn bij de mensen waar je het MEESTE van houdt. 


Daarvoor ga je door het vuur

Daarvoor wil je de beste versie van jezelf zijn. 

Om je geliefden het beste van jezelf te kunnen geven. En ook richting de toekomst


Hopelijk mag je je kinderen meegeven dat rijkdom zit in liefde hebben voor jezelf, liefde teruggeven aan je geliefden en jouw stukje bijdragen aan deze wereld


Dus bij deze, the badass b*tch that you are, has no time for bullshit want jij weet wat je wilt. 


Het mag anders. Jij verdient beter. Meld je nu aan voor jouw doorbraaksessie!

Ja, dat wil ik!

Neem de regie terug over je eigen leven en bedrijf samen met ons - Sparkle Yourself en wordt weer de beste versie van jezelf.


De beste versie van jezelf die:

 • Het podium durft te pakken en zich uitspreekt
 • 110% voor haar doelen gaat. 
 • Fantastische reizen kan maken over de hele wereld.
 • Zichzelf durft te laten zien voor wie ze echt is en waar ze voor staat. 
 • Heerlijk van het leven geniet met de mensen waar je het meeste van houdt
 • Volop bezig kan zijn met wat jou energie geeft. 
 • Jouw stempel op deze wereld drukt en een legacy achterlaat.
 • Kan genieten van business class vliegen en smullen van negen gangen diners.
 • Zich op en top aantrekkelijk, sexy en vrouwelijk voelt.
 • Met liefde en zachtheid haar ziel en lichaam voedt.
 • Elke dag aan zichzelf durft te werken en niet bang is om te groeien.

Met onze Sparkle Methode helpen wij jou naar deze beste versie van jezelf, meer weten?

Ja, dat wil ik!

Wereldreizigster Astrid is nu de beste versie van zichzelf

"Voor de tweede keer coaching met Kyra en Shannon heeft voor mij heel veel betekend. Van tarotkaarten tot edelstenen en van plannen naar uitvoering. Het was een hele bijzondere reis en ook een reis die zeker nog niet klaar is. In de toekomst kom ik Kyra en Shannon zeker nog eens tegen. 


Voor mij zijn vooral belemmerende gedachten en acties aangepakt. Mijn motivatie is verbeterd, ook het stellen van prioriteiten gaat nu beter. Ik heb inzichten gekregen die ik anders nooit had gekregen. Zowel mijn blik als geest zijn in positieve zin verruimd. Ik heb meer geduld, vooral met mijzelf. Frustraties horen sneller tot het verleden en ik gun mijzelf tijd


Waar ik vooral dankbaar voor ben, is waar ik nu sta. Vorig jaar ging ik 7 keer op reis, ik verkocht mijn huis, kocht een nieuw huis, leerde "echte" gesprekken voeren met mijn partner, begon met plannen aan mijn droomreis die ik dit jaar ga maken naar the USA en kocht een camper. Aan die camper wordt nu hard geklust om daarmee voor 1 jaar op reis te gaan. 


Als jij net als ik jouw eigen leven wilt gaan leiden. Je jezelf constant afvraagt of dit nou het leven is of er niet meer is? Je droomt van een financieel onafhankelijk leven en je bent klaar om hier zelf aan te werken. Dan moet je echt met de dames van Pear to Happines gaan werken. Voer dat eerste gesprek en laat je overtuigen. Het gaat je investering en tijd dan waard zijn."

Klaar voor dat eerste gesprek?

Boek jouw doorbraaksessie!

Wat onze Sparkle methode ons heeft opgeleverd en voor jou kan betekenen:

We zijn niet zomaar een doorsnee bedrijf. Ons bedrijf is een uiting van onze missie: vrouwen helpen hun potentieel en purpose te voelen en het leven te leiden op een manier die voor jou goed voelt - niet voor wat de buitenwereld van jou verwacht.


Ons leven is letterlijk een droom die uitkomt. We reizen de wereld rond, wonen in een prachtige villa met 5 badkamers en een zwembad met prachtig uitzicht in het zonnige Portugal, en kunnen 100% van de tijd onszelf zijn zonder enig oordeel van anderen.


Onze Sparkle-methode is niet zomaar een methode die we gebruiken; het is iets waar we elke dag mee leven. Het is een samensmelting van onze ervaring, kennis en expertise - allemaal dingen die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld als ondernemers en powervrouwen die echt een verschil willen maken in deze wereld!

Onze Sparkle methode helpt jou op weg naar een gelukkig leven vol geld, plezier en vrijheid. Waarbij ...

Jouw superpowers, persoonlijke waarden en purpose helder worden om jouw gelukkigste & succesvolste leven te blijven realiseren
Je bewust wordt waar jij goed in bent en blij van wordt EN daar in overvloed van kan leven
Je gewoontes en een leefstijl gaat creëren voor meer balans en een hoge energie in je dagelijkse leven
Actiegericht, realistisch en gefocust wordt gewerkt aan je doelen en dromen zonder in de verleiding raakt om afgeleid te worden

Wil jij jouw 'sparkle' vinden?

Ja, dat wil ik!

Wij leren jou alles wat je nodig hebt in de 7 modules van onze Sparkle methode:

Self Love (S) Module

In de Self Love (S) module richten we ons op het bouwen vanuit een plek van zelfliefde en zelfvertrouwen. Je zult je krachtiger voelen dan ooit tevoren.

Personal values (P) Module

In de Personal Values (P) module helpen we je prioriteiten te stellen en keuzes te maken die voor jou goed voelen. Goede keuzes maken vereist een heldere geest - je kunt geen goede keuzes maken als je gestrest of uitgeput bent. 

Appreciate (A) Module

Ons doel is met de module Appreciate (A) om je te helpen genieten van het proces door te leren hoe je kunt ontspannen en opladen, zodat jouw geest helder is wanneer het tijd is om belangrijke beslissingen te nemen.

Rethink/Rebuild (R) Module

Onze hersenen worden voortdurend geprogrammeerd; een manier waarop we onze hersenen kunnen herprogrammeren, is door onze mentaliteit te veranderen van angst naar een van dankbaarheid en positiviteit. De module Rethink/Rebuild (R) zal jou in staat stellen om meer kansen en mogelijkheden in je leven te zien.

Know Yourself (K) Module

Onze visie is dat elke vrouw die dit traject volgt, haar droomleven, missie en bedrijf op zo'n manier gevisualiseerd krijgt in onze module Know Yourself (K) dat het duidelijk is wat er stap voor stap moet worden gedaan om die doelen te bereiken, zonder overweldigd te raken door verwachtingen van de buitenwereld

Life Goals (L) Module

In onze module Life Goals (L) helpen je bij het duidelijk formuleren van die doelen

Evaluate (E) Module

In onze module Evaluate (E)  leren we je hoe je jezelf elke dag gemotiveerd houdt zodat je niet afwijkt van jouw visie voor jouw droomleven en bedrijf

Wil jij aan de slag met deze modules?

Boek een call!


Verloop van het Sparkle Yourself Traject

Pre-sessie

Samen stemmen we af wat jouw hulpvraag en gewenste resultaat is. We leggen de gewenste resultaten vast en maken meetbaar wat jij binnen 3 of 6 maanden anders wenst te zien. 

Sessies

We werken gedurende 3 of 6 maanden minstens om de 2 weken met elkaar gemiddeld 1 uur per sessie. Dit kan zowel fysiek als online. 

Evaluatie & Afronding

We kijken terug op wat je allemaal bereikt hebt en vieren samen jouw geweldige resultaten. You go boss lady!

Ons powervrouwen-team

Shannon & Kyra

Deze badass coaches zijn vastberaden om samen met jou een platform te creëren waar jij je eigen boodschap kan delen en laten horen. We snappen maar al te goed hoe het voelt om de perfecte vrouw te willen zijn en binnen alle lijntjes te blijven, maar weet je wat? Fack it. Want dat is niet wie jij werkelijk bent. Jij bent een hardcore ambitieuze ondernemer die weet wat ze doet en enorm veel impact kan maken. Let’s do this!

Geri

Hypnose Expert

Yentl

Human Design Expert

Ook Dayna heeft haar 'sparkle' gevonden en leeft naar haar ultieme potentieel

"Voor de tweede maal ben ik 1 op 1 coaching gaan volgen bij Shannon en Kyra, met deze keer meer gefocust op mindset en de keuzes die ik wil maken in het leven op business vlak. Hierbij struikelde ik nogal omdat ik fulltime (40 uur) werk in loondienst en daarnaast werk aan een startend bedrijf in custom cakes en sweets (Baked by Dee). Kyra en Shannon hebben mij laten zien dat ik dit kan combineren, maar ook een weg kan vinden naar fulltime ondernemen.


Samen stellen ze doelen met je op en coachen ze je op een manier waardoor je gemotiveerd bent en blijft om je kleine en grote doelen te halen en de sterke powervrouw te worden die jij zelf wilt zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en kiest je eigen pad, je moet het alleen durven kiezen en open staan voor de mogelijkheden die er zijn maar die je ook kan creëren. Hierbij geven Kyra en Shannon je de moed, inspiratie en wijsheid om dit te doen, zowel op professioneel gebied, als in mindset, en natuurlijk met alle liefde en plezier!"

De Sparkle Yourself pakket opties:

3 Maanden

€2979,-
excl. BTW. Mogelijkheid om in 3 of 6 termijnen te betalen.
7x 1-op-1 coachingsessies (gemiddeld 1 uur) inclusief Human Design Reading & Hypnose Sessie.
€1000,- korting

6 Maanden

€4979,-
excl. BTW. Mogelijkheid om in 3 of 6 termijnen te betalen.
14x 1-op-1 coachingsessies (gemiddeld 1 uur) inclusief Human Design Reading & Hypnose Sessie.

GRATIS BONUS

Als GRATIS BONUS krijg je bij aanschaf van een van beide pakketten GRATIS toegang tot onze Moeiteloos Zichtbaar op TikTok cursus cadeau.

Q&A Sparkle Yourself Traject

Wanneer kan ik starten?

Zodra jij een GO geeft op het traject kunnen wij direct beginnen met de eerste coaching sessie en krijg jij toegang tot de online leeromgeving. Ook krijg jij direct toegang tot alles van onze Moeiteloos Zichtbaar op TikTok cursus.

Voor wie is dit traject interessant?

Voor vrouwen die voelen en durven dat zij klaar zijn om de regie over hun leven terug te pakken. Vrouwen die durven het beste uit zichzelf te halen. Vrouwen die durven in hun kracht te gaan staan en niet bang zijn om zich open te stellen.

Ik twijfel of ik deze investering wel wil doen?

We have been there and done that…
Het is en blijft altijd dat kritische stemmetje in jou die je veilig en comfortabel wilt houden. Neem vooral geen risico’s.
Wil jij het kleine en lieve meisje blijven dat iedereen maar blijft pleasen? Of ben je klaar om eindelijk de powervrouw te zijn die haar leven leidt op haar eigen voorwaarden?
Wat hiervoor nodig is, is groei. En je mag jezelf afvragen: wat vind je jezelf en je eigen geluk waard? Hoeveel tijd, energie en geld gaat het je nog kosten om op deze manier door te hobbelen?

Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb hiervoor?

Dan is dit traject perfect voor jou. We zijn allemaal drukke ambitieuze vrouwen en komen altijd wel tijd tekort. Dit traject gaat je leren hoe jij slimmer in plaats van harder kunt gaan werken. Hoe jij beter kunt balanceren tussen inspanning en ontspanning. Waardoor jij veel productiever en efficiënter je leven gaat leiden.